POSTER

DESIGN

COMING

SOON

MUSIC GENRES: HIP HOP

FEATURING STUDIOS: TBA

FEATURING ARTISTS: TBA

SPOT: TBA | DATE: TBA |  TIME: TBA | TICKET: TBA

TICKET PLACES: TBA

ARTISTS

INFOS

SOON

POWER

DAΝGER

GREEN

ENERGY

GREEN

MUSIC

3 HIPHOP

REC

STUDIOS

SHOW

1.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ

 • ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Η βιομηχανία λιγνίτη της χώρας μας ευθύνεται για περισσότερους από 550 πρόωρους θανάτους κάθε χρόνο από την ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλεί.

   

  • Η βιομηχανία λιγνίτη ευθύνεται επίσης για την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων φυσικής έκτασης.

   

  • Η εξόρυξη του λιγνίτη προκαλεί, περίπου, το ένα τρίτο του συνόλου των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα της Ελλάδας.
 • Η ΕΞΗΓΗΣΗ

  Η σπατάλη Ενέργειας και η διαδικασία παραγωγής της από την εξόρυξη του λιγνίτη, αποτελούν σήμερα δύο από τα μεγαλύτερα οικολογικά προβλήματα.

   

  Εναλλακτικές μέθοδοι παραγωγής ενέργειας που είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον υπάρχουν. Μια ενεργειακή μετάβαση όμως απαιτεί χρόνο για να γίνει, οπότε επιλέγουμε με τη δράση μας να φέρουμε την αλλαγή σε έναν τομέα τουλάχιστον και να έχουμε άμεσο θετικό αποτέλεσμα.

   

  Το POWER DANGER FESTIVAL υποστηρίζει τη λογική της σταδιακής μετάβασης στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, ώστε με τη ζήτηση να δημιουργηθεί και η ανάγκη για περισσότερη έρευνα και ανάπτυξή τους και εάν είναι δυνατόν επίσπευσης του χρόνου υιοθέτησης μιας ολοκληρωμένης λύσης.

 • ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

  • Ενημέρωση για τις συνέπειες από την διαδικασία παραγωγής Ενέργειας από λιγνίτη στην Ελλάδα
  • Ενημέρωση για τις υπάρχουσες "πηγές" Καθαρής Ενέργειας
  • Δημιουργία υποδομών για τη τροφοδότηση τριών (3) Hip Hop Rec Studios με ηλιακή Ενέργεια
 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

  Το POWER DANGER FESTIVAL εντάσσει 3 μεγάλα HipHop Rec Studios σε μια Ενεργειακή Κοινότητα με μηδενικό κόστος και ελάχιστη ενασχόληση από τους ίδιους, καθώς όλη η έρευνα-ανάπτυξη και χρηματοδότηση αναλαμβάνεται από το Project.

   

  Στόχος μας είναι να πειραματιστούμε σε πραγματικό χρόνο για την εξεύρεση λύσης αρχικά για τα Μέλη της Ενεργειακής Κοινότητας, μειώνοντας παράλληλα το ανθρακικό αποτύπωμα παραγωγής ενός – όσο το δυνατόν μεγαλύτερου - αριθμού μουσικών δίσκων.

   

  Η παρακολούθηση, καταγραφή και ενημέρωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σχετικά με την πορεία εφαρμογής του εγχειρήματος, θα βοηθήσει στον έλεγχο εφαρμογής της μεθόδου στην πράξη. Ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και εφικτή η υιοθέτηση των επί μέρους πρακτικών από το ευρύ κοινό, ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που είναι μια ευρεία ενημερωτική καμπάνια με στόχο την εξοικείωση όλων μας.

2.

Η ΙΔΕΑ

 • Info in 1’

  • Social Media Καμπάνια: Καθαρή Ενέργεια / Καθαρή πόλη / Καθαρή Μουσική

  • Ι Interview Now: Καλλιτέχνες παίρνουν συνεντεύξεις από επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με την Ενέργεια στην Ελλάδα.

  • Mini Tips Now: Καθημερινά tips για την μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας και την μετάβαση σε πιο "καθαρές" λύσεις, βάση ρεαλιστικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες στη χώρα.

  • We Change: Προβολή των δράσεων και των υποδομών που δημιουργεί το Impact

 • Info in 3’

  Το TheWeHaveImpactProject, μέσα από τις επίσημες σελίδες του σε Facebook και Instagram, καθώς και του portal του, σκοπεύει να αναβαθμίσει την ενημέρωση του κοινού σε θέματα όπως οι πραγματικές – και καταστροφικές - επιπτώσεις του ζητήματος των απορριμμάτων, και να προτείνει εφικτές λύσεις για το ευρύ κοινό και όχι μόνο.

   

  Η ενημέρωση περιλαμβάνει original content, οργανωμένο με τη χρήση tags και keywords, ώστε να είναι  πλέον πιο κατανοητό και προσβάσιμο από ακόμα μεγαλύτερο κοινό, καθώς και αναδημοσιεύσεις από αξιόπιστες πηγές με άρθρα, βίντεο, εικόνες και links με περιβαλλοντικά νέα.

   

  Kαλλιτέχνες, φορείς και συνεργάτες, οι οποίοι υιοθετούν το μήνυμα We Have Impact έχουν δηλώσει πρόθυμοι να συμβάλουν στην μεγαλύτερη δυνατή διάδοση της πληροφορίας, μέσω των δικών τους Social Media.

   

  Η διάχυση της πληροφόρησης επεκτείνεται, καθώς το TheWeHaveImpactProject υποστηρίζεται από χορηγούς επικοινωνίας, οι οποίοι αναλαμβάνουν να αναδείξουν το Project σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, Εφημερίδες, Ενημερωτικά Portal κ.λπ.

3.

ΠΕΣ ΤΟ (ΑWARENESS)

 • Info in 1’

  Εντάσουμε 3 Hip Hop Rec Studios σε μια Ενεργειακή Κοινότητα, η οποία δημιουργείται προκειμένου να μειώσουμε το ανθρακικό αποτύπωμα της διαδικασίας παραγωγής των δίσκων που κυκλοφορούν μέσα από το κανάλι αυτό.

 • Info in 3’

  Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τα καταστροφικά για το περιβάλλον και ακριβά στην παραγωγή ορυκτά καύσιμα, όταν μπορεί να έχει απεριόριστη ενέργεια με μικρό κόστος από τον ήλιο. Η δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων, όπως η δική μας, και η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών θα συμβάλει στην παραγωγή καθαρής και δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο.

   

  Οι ενεργειακές κοινότητες είναι τοπικοί αστικοί συνεταιρισμοί αποκλειστικού σκοπού, μέσω των οποίων πρωτίστως οι πολίτες (είτε ως φυσικά είτε ως νομικά πρόσωπα) μπορούν να δραστηριοποιηθούν στον ενεργειακό τομέα, αξιοποιώντας τις καθαρές πηγές ενέργειας.

   

  Με την ένταξη των τριών (3) Hip Hop Studios στην Ενεργειακή Κοινότητα που δημιουργούμε θα μειωθεί το ανθρακικό αποτύπωμά τους και θα κάνουμε το πρώτο βήμα για μια Hip Hop σκηνή πραγματικά φιλική προς το περιβάλλον. Την κίνηση αυτή υποστηρίζει το ελληνικό τμήμα της διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης με σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος Greenpeace Greece.

   

   

  Μάθε εδώ περισσότερα για τις ενεργειακές κοινότητες!

4.

ΚΑΝΤΟ (ΔΡΑΣΕΙΣ)

 • Info in 1’

  Ένα μοναδικό εορταστικό Show στο οποίο θα συμμετέχουν τα τρία (3) Hip Hop Rec Studios της Ενεργειακής Κοινότητάς μας.

 • Info in 3’

  Το project ολοκληρώνεται με μια γιορτή, το POWER DANGER FESTIVAL στο οποίο κάθε ένα από τα 3 Hip Hop Studios που εντάχθηκαν στην Ενεργειακή Κοινότητα, θα παρουσιάσει ένα show 90’ με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων καλλιτεχνών.

   

  Διάρκεια: 3-4 ώρες

  Είδος μουσικής: Hip Hop

  Opening: 1 Hr Dj Set

5.

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ

 • ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

  Βάση του χώρου που μας φιλοξενεί κάθε φορά, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε λύσεις έτσι ώστε να ενισχύσουμε βιωματικά/διαδραστικά την πράσινη προσέγγιση του show και να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους όσους έρθουν να ζήσουν ένα planet friendly show.

 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

  Το κοινό θα βιώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία η οποία θα περιλαμβάνει κορυφαία μουσική απόλαυση για τους λάτρεις του είδους της HipHop μουσικής, παράλληλα με την εκπαίδευση στο πόσο εύκολο είναι κανείς να υιοθετήσει πράσινες συνήθειες στην καθημερινότητά του. Για το λόγο αυτό, όλα τα event μας θα υποστηρίζονται από δράσεις όπως οι παρακάτω:

   

  i. Στο χώρο του Merch θα υπάρχουν eco shops από τα οποία το κοινό μπορεί να προμηθευτεί zero waste προϊόντα, όπως Bamboo cups, μεταλλικά καλαμάκια κ.λπ.

  ii. Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά και οι αναγκαίες εκτυπώσεις θα γίνουν, όπου αυτό επιτρέπεται, σε βιοδιασπώμενο χαρτί.

  iii. Σχεδιάζουμε λύσεις για την αντικατάσταση ποτηριών και μπουκαλιών μιας χρήσης.

  iv. Ενθαρρύνουμε το κοινό να χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ μέσα από καμπάνιες στα social media και πιθανές προσφορές σε εισιτήρια.

  v. Μετράμε το ανθρακικό αποτύπωμα του event για να βελτιώνουμε κάθε φορά την απόδοσή μας

   

   

6.

ECO

AUDIENCE EXPERIENCE

ALLIANCES

SUPPORTERS

designed & developed  by PHUNKDATMENTAL

 • Μάθε εδώ περισσότερα για τις ενεργειακές κοινότητες!
 • Μάθε εδώ περισσότερα για τις ενεργειακές κοινότητες!
 • Μάθε εδώ περισσότερα για τις ενεργειακές κοινότητες!