ΜΟΥΣΙΚΗ

ΚΑΙ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ

ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙ

Ποια είναι η σχέση μουσικής και προστασίας του περιβάλλοντος; Και τα δύο απαιτούν ευαισθησία και ενσυναίσθηση.

 

Γνωρίζουμε πως η μουσική έχει δυστυχώς αρνητικό ανθρακικό αποτύπωμα, και αυτό γιατί δεν υπάρχουν προσβάσιμες υποδομές σε πράσινες λύσεις για να τις χρησιμοποιήσουν τόσο οι καλλιτέχνες, όσο και οι χώροι και οι ομάδες διοργάνωσης events, οι δισκογραφικές εταιρίες και το κοινό.

 

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε  στο σχεδιασμό και την εφαρμογή τέτοιων υποδομών, να εμπνεύσουμε και να δώσουμε τη δυνατότητα χρήσης των υποδομών σε ένα μεγάλο νεανικό κοινό, με τελικό στόχο την εξοικείωση όλων μας σε μια καθημερινότητα πιο φιλική προς τον πλανήτη.

 

Πέραν αυτών βέβαια, η μουσική είναι ο ωραιότερος τρόπος για να περάσει κανείς οποιοδήποτε μήνυμα στο κοινό του. Και η ανάγκη αλλαγής του τρόπου ζωής μας και η μετάβαση από μια κοινωνία που πνίγεται στα σκουπίδια και τις εκπομπές καυσαερίων, σε μια κοινωνία που φροντίζει τον εαυτό της είναι ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα που πρέπει με κάθε μέσο να φτάσει στους αποδέκτες του.

 

 

STREET ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Ο πυρήνας της Street Κουλτούρας και των μουσικών και λοιπών καλλιτεχνικών σκηνών που την απαρτίζουν, εκφράζεται διαχρονικά μέσα από μια έντονη ανθρωποκεντρική προσέγγιση και έχει υπάρξει πάντα υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Και το καθαρό περιβάλλον είναι βασικό δικαίωμα του ανθρώπου.

MΟΥΣΙΚΟΙ ΜΕ IMPACT!

ALLIANCES

SUPPORTERS

designed & developed  by PHUNKDATMENTAL

THE WE HAVE IMPACT PROJECT